Bingosidor på nätet

Internet har ju på senaste tiden svämmats över av olika bingosidor. Här tänkte jag summera lite och berätta för er vilka bingosidor som är bra och vilka bingosidor som är dåliga.

Jag själv har alltid gillat bingo, det har blivit många brickor på bingolotto genom åren även om det inte har varit samma sak sedan Loket lämnade rutan. Även en och annan runda bilbingo har jag provat på och det är någonting jag verkligen rekommenderar under en vacker sommardag.

Här kommer det som sagt dock i huvudsak handla om just bingosidor på nätet. Det finns ju en hel djungel och det finns ju massor av olika bingobonusar, gratis bingo och chattspel att hålla reda på. Är de största bingosidorna som gör mest reklam automatiskt de som är bäst? Är alla bingosidor på på nätet säkra? Är det bäst att sätta in pengar med VISAkortet eller finns det några andra betalningsmetoder som är att föredra?

Ja, bingofrågorna är många och jag ska försöka besvara så många som möjligt. Lämna gärna kommentarer om era funderingar kring olika bingosidor. Både gamla och nya bingosidor så ska jag försöka besvara så många som möjligt!

Lycka till med ert bingospel!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>