Bonus hos bingosidor i november

Det finns fler bingosidor som bjuder till lite extra för att trösta vinterdeprimerade svenskar såhär när snön väller in över landen. Utopia Bingo ger ut tidiga julklappar och nu är det Svenska Bingos tur att visa vad de går för i november. De ha tagit fram en ny kampanj som de kallar, rätt och slätt för, Högre eller Lägre.

Högre eller Lägre är en gissningslek som går ut på i pricnip det som det låter som. Man ska gissa högre eller lägre. Det man ska gissa på är dagens och morgondagens bingobonus. Svenska Bingo kör nämligen med bingobonusar varje dag under hela november. Din uppgift är att gissa om morgondagens bonus är högre än dagens. Gissar du rätt så får du bonusbeloppet som morgondagen har ett bjuda på! Det krävs dock att du gjort en insättning under de senaste 48 timmarna för att du ska få vara med och tävla.

Är du ny spelare hos Svenska Bingo så kan du dessutom passa på att göra din första insättning! Sätt in 100 kronor så får du ytterligare 250 kronor i bingobonus att spela för!

Klicka här för att komma till Svenska Bingo!

Det här inlägget postades i Nya Bingosidor, Svenska Bingo, Svenska Bingosidor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>