Månadens erdjudande
William Hill Bingo
Få 100 kr gratis & 100% bonus på din första insättning!

Gratis bingosidor

Antalet gratis bingosidor har minskat ganska mycket på senare tid. Flera sajter som tidigare varit gratis bingosidor har slutat att ge ut pengar utan insättning och gått över till att bara erbjuda bonusar vid insättning. Än finns det dock hopp för oss som gillar att spela bingo gratis, här nedan har jag listat flera gratis bingosidor och jag ska göra mitt bästa för att hålla lista a jour.

Utopia Bingo är den mest generösa av alla gratis bingosidor, här får man 100 kr utan att behöva sätta in en krona. Utöver det så får man även 100% bingobonusar vid insättning varje dag. Bingosidan med flest bonusar!

MamaMia Bingo är även de väldigt generösa och ger 80 kr gratis till alla nya spelare. På deras hemsida står det att de bara ger 50 kr men länken nedan är lite special så får du inte 80 kr in på kontot direkt så kontakta supporten.

Bertil Bingo har gått från att ge ut höga gratis bonusar till att nu istället arrangera gratis bingo två gånger om dagen. Kolla in hemsidan så kan du spela gratis bingo varje dag! Det tar aldrig slut!

Maria Bingo är störst av nordens alla bingosidor och ger även de nya spelare en liten slant gratis. 50 kr finns att hämta om man registrerar ett konto. Har du inte provspelat Maria Bingo så är det ett måste!

Lycko Bingo ger även de fortfarande ut 50 kr gratis till alla nya spelare. Även här är allt du behöver göra att registrera ett konto. Lycko Bingo är en del av nätverket StMinver, så här kanske du redan känner igen dig?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>