Månadens erdjudande
William Hill Bingo
Få 100 kr gratis & 100% bonus på din första insättning!

Maria Bingo – en värld full av vinstmöjligheter

MariaBingoBingospel 24 timmar om dygnet, nya erbjudanden varje vecka och jackpottar och bonusar i vart och vartannat bingospel – det är en ganska så komplett summering av bingosajten Maria Bingo. 6 olika bingorum dukar där upp till ett proppfullt bingobord med den ena godsaken efter den andra. Medlemmar på Maria Bingo hittar både bonusar, jackpottar, 90 bollars-bingo, 75- och 60 bollarsbingo samt chattmöjligheter och tillgång till minispel mellan bingovarven. Det finns med andra ord ingen ände på nöjesutbudet på Maria Bingo!

Framgångarna för Maria Bingo har mycket att göra med bingosajtens marknadsföring. I Sverige syns Maria Bingo på TV titt och tätt och bingosidan har även gott om reklamplats i tidningar och självklart på nätet. På Facebook har sajten runt 800 likes (vilket är mycket) och 91 personer har självmant postat inlägg om Maria Bingo i sociala medier.

Trots att Maria Bingo idag är störst i Sverige, så fortsätter sajten att sträva efter fler framgångar och mer spelare. Maria Bingo kommer med största sannolikhet att erbjuda en kasino- och bingoapp till sina spelare, så att de kan spela direkt från mobilen eller surfplattan. En sådan lansering kommer definitivt göra mariabingo tillgängligt för fler och mer spelare innebär ett ökat spelutbud och större vinster – framtiden ser därmed ljus ut för Maria Bingo och sajtens spelare!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>