Ponny/Megamix på Trendy Bingo idag

Ponny och Megamix Trendy BingoIdag är det dags för Ponny/Megamix på Trendy Bingo. Vad är det? Undrar du kanske nu. Det gjorde vi med så vi spanade in Trendy Bingos lustiga Ponny & Megamix och förstod att det var ett chattspel. Ponny/Megamix visade sig vara ett riktigt roligt sådant som vi definitivt kan rekommendera. Det spelas idag på Trendy mellan 10.00-12.00.

Under Ponny/Megamix har du chansen att chattspela om 100 bonuspengar. Om du inte riktigt känner för Ponny/Megamix, så finns det andra roligheter på Trendy Bingo idag. Lunchbingon bjuder bland annat på en startjackpott på 500 kronor och lite senare ikväll pågår 3 spännande chatt-timmar där du kan vinna 200 kronor i bonuspengar!

Testa vad måndagen har att erbjuda på Trendy Bingo – bli medlem nu och få 200% i bingobonus

Det här inlägget postades i Trendy Bingo. Bokmärk permalänken.

Kontakta oss

zonevgame.com är online sedan 2017 och har genom åren utvecklats till en av de mest populära slotsportalerna. Det besöks av tusentals varje månad och marknadsför på zonevgame.com passar alla andra webbplatser relaterade till spel.

zonevgame.com erbjuder ett brett utbud av alternativ som textlänkar, artiklar etc. Kontakta oss med hjälp av formuläret nedan för att få all ytterligare information.