Senaste nytt i bingovärlden

bingo gratis Det finns massvis av roligheter att upptäcka i bingovärlden under denna helg. Kolla bara på den nyaste av alla bingosidor, rosabingo. Det är en helt ny bingosajt som skimrar av rosa bingoglädje. Till den rosa bingosajten ska du definitivt vända dig om du vill uppleva en ny sorts nätbingo. På rosabingo är det nämligen transparens som gäller!

Om en bingosajt är transparent så innebär det att den är ärlig och tydlig. På Rosabingo döljer man ingenting för sina medlemmar. Där visas klart och tydligt hur många spelare som spelar, hur stora jackpottar det finns, vad spelpotten ligger på och hur mycket respektive bricka kostar. Du slipper dessutom krångliga regler och villkor. På den rosa bingosidan står allt klart och tydligt och skulle du undra över någonting så kan du alltid vända dig till den trevliga kundsupporten. De hjälper dig om du får problem eller har några funderingar eller frågor.

En annan bra sak med den nyaste av alla bingosidor, är att kampanjer och tävlingar har få omsättningskrav. På många bingo- och kasinosajter så kräver man att du som spelare ska omsätta dina insättningar och bonusar massvis av gånger, ofta mellan 10 till 40 gånger! På Rosabingo är omsättningskravet sällan mer än två gånger. Det är med andra ord enkelt att delta i kampanjer och få bonusar – det kostar dig inte multum som på andra bingosidor.

Om du inte tycker att den nya bingosajten verkar bra så ska vi kanske nämna välkomstbonusen. När du registrerar dig sm medlem så får du direkt 100 kronor att spela för. När du sedan gör din första insättning så får du 100% extra att spela för – upp till 2000 kronor! Om du satsar 2000 kronor så har du helt enkelt 4000 kronor att spela för.

Det här inlägget postades i Rosa Bingo. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>