Shoppa loss med Titan Bingo!

I september har du chansen att fylla på din garderob! Kanske ett bra sätt att ta sig ur höstdepressionen? Titan Bingo ger dig hur som helst chansen att vinna kläder till ett värde av 10 000 kronor, självklart får du välja ut dem själv!

För att vara med och tävla om shoppingen så räcker det med att du gör en insättning på minst 100 kronor under september månad så blir du automatiskt med i utlottningen. För att öka på dina vinstchanser så kan du göra fler insättningar, du får nämligen 1 lott för varje 100 kr du sätter in under hela månaden.

Vill du öka på dina chanser att vinna ytterligare så kan du vara med och spela Shopping Trolley-spelen som äger rum dagligen i Barmy Club kl. 12.35, 15.35 och 19.35 (precis efter de Gratis bingospelen!). För varje gång du vinner i de spelen får du nämligen 10 stycken extra vinstchanser till utlottningen!

Som ny spelare hos Titan Bingo får du en unik bonus i två steg, klicka här!
Läs fler inlägg om Titan Bingo här

Det här inlägget postades i Engelska Bingosidor, Nya Bingosidor, Titan Bingo. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>