Svenska Bingo, oktober bingo bonus timman!

På senare tid har Svenska Bingo blivit en av mina absoluta favorit bingosidor. Inte bara för att de har en jättebra bonus för nya spelare; sätt in 100 kronor och få 250 kronor gratis! Vilket helt klart sticker ut bland bingosidorna utan även för att de har en hel del roliga kampanjer.

Nu senast har de dragit igång en höstkampanj som de kallar för Bingo Bonus Timman. Varje dag är det bonustimmar men det är inte sådana bonustimmar som de flesta av oss är vana vid, att man under ett visst klockslag får X procent bonus på sina insättningar. Här får man istället 10% bonus på alla brickor man köper under en timme varje dag.

Säg att du till exempel köper 20 brickor för 20 kronor styck under timman. Då har du köpt brickor för sammanlagt 400 kronor och då får du 40 kronor i bonus direkt in på kontot när timman är slut! Oavsett om du vinner eller förlorar. För att hålla koll på när bonustimmarna är eller för att ta del av deras generösa bonus så klicka dig bara in på Svenska Bingos hemsida här nedan.

Hämta din bonus på Svenska Bingos hemsida, klicka här!

Det här inlägget postades i Nya Bingosidor, Svenska Bingo, Svenska Bingosidor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>