Svenska bingosidor – MamaMia Bingo

I mars 2008 slog MamaMia Bingo upp sina portar och snabbt har de blivit än av Sveriges mest älskade bingosidor. Med Arne Weise i spetsen och med massor av roliga kampanjer och chattspel har de snabbt knappat in på marknadsledande Maria Bingo. MamaMia Bingo är en bingosida helt på svenska, chatten och kundtjänsten, valutan och hemsidan, även majoriteten av spelarna är från Sverige även om många även kommer från nordens övriga hörn.

Hos MamaMia Bingo kan man räkna med att hitta roliga kampanjer som man inte sett någon annanstans. Nu senast satte de en stor del av sina bingospelare på ett plan till Gran Canaria där de fick njuta av solen och havet tillsammans men andra likasinnade under en veckas tid. De har även haft flertalet roliga priser i sina tävlingar, eller vad sägs om tex en chokladfontän?

Om du inte har något konto hos MamaMia Bingo innan så kan du passa på att klicka på länken nedan och registrera ett konto. Gör du det så får du 80 kr direkt in på kontot och kan börja spela bingo på nätet direkt. När du sedan gör din första insättning så får du dels en extra bingobonus på 100 kr samt ett presentkort värt ytterligare 100 kr hem på brevlådan. Presentkortet kan du sedan använda lite överallt, bland annat hos IKEA och på Coop.

Klicka här för att registrera ett MamaMia konto

Det här inlägget postades i Gratis Bingosidor, MamaMia Bingo, Stora Bingosidor, Svenska Bingosidor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>