Vinn din drömsemester på Maria Bingo i sommar

Vinn 40 000 kronor på Maria BingoDen svenska sommaren kan vara den vackraste i världen, men den är bara 3 månader kort! Resterande 9 månader är vädret allt annat än stabilt och kan bestå av allt från spöregn till snöstormar, blåst, kyla och minusgrader. Vissa dagar har svenskarna tur och får varma kyssar av solen men desto fler dagar längtar svenskar bort till varmare breddgrader.

Om du vill ha chans att resa utomlands och fly Sverige de dagar då solen lämnat plats för mindre njutbart väder, så ska du delta i Maria Bingos stora resetävling. Den har pågått sedan 21:a juni och fortsätter pågå fram till fredagen den 23:e augusti. Då kommer totalt 5 stycken vinnare att få 40 000 kronor vardera att spendera på en resa! Om flera spelare vinner på samma radvinst, så delas vinsten mellan samtliga.

För att delta ska du följa med på Marias Ö-hoppning varje vecka. Om du lyckas bra, så får du biljetter till finalspelet den 23:e augusti där du kan bli en av vinnarna! Kom ihåg att det bara är medlemmar som får delta i kampanjen. Bli därför medlem via länken nedan.

Bli medlem på Maria och vinn din drömsemester – få 100 kr gratis att spela för i bingon direkt

Det här inlägget postades i Maria Bingo. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>